ATT Uverse Residential Gateway Broadband LED flashes red intermittently

ATT Uverse Residential Gateway Broadband LED flashes red intermittently I have struggled with my uverse Internet and TV service randomly and intermittently shutting off for the last 3 months. When this occurs the Residential Gateway’s broadband LED flashes red. Also I get Uverse DSL link errors:
uverse link errors
When I ‘live support chatted’ with the uverse technical support they claimed I had bridge tap on my lines, and that my lines had other ‘issues’. They had to dispatch 3 technicians before one of them figured out the problem. It turns out I had a faulty ‘voice/data’ splitter. I snapped a picture of the demarcation box before and after he replaced the faulty splitter.
old uverse splitternew uverse splitter
Old Uverse filter on the left, New filter on the right
So far I have had no Uverse DSL Link Errors!

One thought on “ATT Uverse Residential Gateway Broadband LED flashes red intermittently

  1. We have had U Verse for three years, the three services for one. Last week, all three services went down, broadband light intermittently flashed red and green. Tech said an upgrade to services blew out our fibers. He gave us four instead of two fibers. Services went out again two days ago. Tech replaced the RG and iNid downstairs and I think the one outside. Service went out again this morning. It seems to want to hook up, but it just can’t. Any ideas??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *